Dobré ránko matičky...venku chčije a chčije, jsme zalezlí doma celej víkend, dnes to vidím podobně, ale měla bych vyřídit nějakej úřad, tak možná, že to prubnem na prochajdu..
Tak mi došlo, že loňská zima byla peklo v tom sněhu s jednokočárem a břichem, takže sice bez břicha zato s dvojkočárem to bude dvojitý peklo....to si vyvalím tu mojí minipupeční kýlu totálně asi.....
Včera u nás byli tcháni, snažila jsem se jim vysvětlit, jak je to se Štěpíkem, přišlo mi, že si myslej, že hlavní problém je v tý řeči a že až se Štěpa neučí mluvit, bude to ok...jsem říkala, že to vůbec není jistý, že se naučí mluvit, ale s nima je to náročný...tchýně pravila, že se mu musím víc věnovat, já na to, že ne víc, ale že se na něj musí jinak....prej víc, bych ji trefila, kdy asi, nestíhám takhle.....asi musím přestat spát nebo dejchat nebo tak něco....
zas jsme tu šaškovali a uklízeli, než tháni dorazili, nesnáším tohle maloměšťácký leštění příbytku, kor protože má přiject návštěva, ať k nám nelezou, když duševně neunesou náš provozní nepořádek