| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Očičko, všechno, co bych Ti napsala já, tu už padlo.

Vypadá to fakt spíš na tu expresivní dysfázii, když rozumí... i když já i If jsme si v určitym období myslely, že nám dítě rozumí a jen nás ignoruje... jak reaguje, když třeba řekneš Dones mi z kuchyně hrneček - je na stole. Jako že někdy nespolupracuje, to je jasný u každýho dítka, ale důležitý je, jestli to vůbec někdy zvládne... Důležitý v tý větě je, jestli dojde pro něco, co je za rohem a nemůžeš mu to přímo ukázat rukou, ani naznačit gestem CO má přinést. Prostě když to jen řekneš bez další neverbální podpory.

Jinak ať je to cokoli, VŽDYCKY pomůže, pokud budeš mluvit v jednoduchých větách, pokud budeš hodně doplňovat řeč neverbálně (i když Ti dítě rozumí - může to okoukat a používat, když se chce vyjádřit - většina lidí tady využívá znaky ze znakovky) a pokud budete cvičit motoriku - jak hrubou, tak jemnou (a cokoli na procvičení mluvidel - foukání do peříčka, pití brčkem, foukání do bublifuku atp.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.