Já jsem uprošovala naši doktorku, aby nám na tříleté prohlídce napsala žádanku na logopedii a ona mi řekla, že to nemá absolutně smysl, že tam bude čumět jak puk a nebude absolutně spolupracovat. Nejdřív ve 4 letech prý na foniatrii, kde by mohli něco změřit těma přístrojema. Hubinu prakticky nezavře, ale hodně špatně vyslovuje, hodně písmen neříká vůbec, takže je mu těžko rozumět.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.