Zdravím všechny - a mám velkou prosbu. Jak vydat knihu? Jsem úplný laik v tomhle oboru. Dočetla jsem se tu ale spoustu super rad....na různá témata...a tak doufám, že najdu někoho, kdo má zkušenost, jak vydat knihu.
Jak vybrat nakladatelství - a nemáte někdo tip? Kolik peněz stojí vydání knihy v nákladu tak 1000ks? Jak sehnat distributory - nabízí knihy samo vydávající nakladatelství anebo člověk musí "oběhnout" knihkupce sám? Jak dlouho celá akce trvá - od předání rukopisu po okamžik, kdy člověk drží knihu v ruce? Asi vám budu připadat úplně mimo mísu, ale já v tomhle fakt jsem..nikdy jsem s tím nepřišla do styku....vůbec nevím co a jak. Děkuju moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.