Žluťásku, právě že jsem žádné extra buřty nechtěla, nechtěla jsem po něm vůbec nic, jen prostě aby se dítě narodilo pokud možno zdravé, jenže jsem si holt dovolila rodit v nedělí brzo ráno, z večera jsem byla nadopovaná uspávadlem, takže ani kyslík mě nenechával ve zcela bdělém stavu (protože přeci se první porod nerozjede hned tu první noc, nehledě na to, že jsem v podonici byla od čtvrtka, kdy mě muj gynekolog tam poslal kvuli zkažene vodě na okamžité vyvolání - dle pana dr. nebyl důvod ... )ditě nakonec muselo jit kleštěma, mělo o kilo vic, než ukazoval UTZ, ale já jsem přece velká, tak zvládnu porodit i velké dítě, no ne (to je přece logické, ne? ) krevni konzervy jsem dostala 3den po akci, kdy už prostě bylo jasné, že ta krevní ztráta se jen tak neobnoví sama od sebe, dítě skončilo na JIP přidušené, nakažené z plod. vody ... S panem primářem jsem měla tu čest jen na UTZ v nemocnici (dohromady asi 8x v obou těhotenstvích) a díky jeho hulvátskému chování jsem se zařekla, že tam už nikdy ... a teď se celý ten ansámbl přesunul do Lbc, kde to bylo fajn ...
Jo, asi jsem nebyla podle jeho gusta, no, nemám akademický titul a jsem z jednoho z těch městeček tu okolo, takže žádný důvod chovat se slušně, a dělat si dobré renomé.