no a já si myslím, že mám velký starosti, potom když si přečtu něco jako tvůj příspěvek, tak se stydím. Jsi matka hrdinka.
No jo vlastně, ty jim nemůžeš dát ani ten bezovej sirup. Můžeš jim dávat alespoň ten Sinupret ?
Jinak já kdysi měla záńět dutin a měla jsem jít na punkci. Doktorka mi poradila dát si předloktí a nohy po kotníky do horký vody- kolik snesu, někde jsem četla, že se ještě přidává sůl. Opravdu to spustilo rýmu dokonale a na punkci jsem jít nemusela.
moje maminka nám taky nakládala černou ředkev, dávala olejové a medové obklady na hrudník a taky nám dělala inhalace- ve stanu s horkým lipovým či heřmánkovým odvarem. Třeba ti některej můj tip pomůže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.