Já tedy většinou koupím ml. masa více (koupím si v obchodě maso, které si před očima nechám namlet, hotové směsi nemají mojí důvěru), po příchodu domů si ho ochutím a připravím už "polotovary" (třeba 2 šišky sekané, 20 karbenátek, kebabčeta a tak) a mrazím si tyto "polotovary". Je to pak veliká úspora času při vaření. Ale je pravda, že si třeba zamrazím 2 "kuličky" čistého masa po cca 250g, abych měla na milánské špagety. Dělám to tak už skoro 30 let nikdy jsme neměli žádné stravovací potíže. Ani jsem se nikdy nesetkala s tím, že by se mleté maso nemělo mrazit....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.