Ahoj!
If, ty už máš taky příšeru???
To snad néééééé....
Mishacku, my se trošku známe z prosincovek 07, ne? Teda ne že bych tam chodila (naposledy před rokem
), ale pamatuju si tě správně, ne?
Má rada bude stejná jako od všech "místních" holek - nečekat a řešit! Už jsem samozřejmě taktéž slyšela o tom, že dvojčata jsou s tou řečí prostě trošku "jiná" než "samotný" děti, (mohu potvrdit, moje nejlepší kamarádka je z dvojčat a je to cvok
), ale vážně - nečekat na nic! Já jsem Hančí začala "řešit" kolem 2. roku života...
Hančí mi dnes sdělila, že na logopedii dnes nebyla (protože pí uč neměla ASI čas) a že ji bouchal jeden chlapeček a že mu řekla - už mě nebouchej, to nesmíš, to bolí! Tak snad se na to chlapeček vyprdne...!!!!!
S Hančí jsme teď zavedly každej den "10-15 min nad obrázkem" a povídáme si, ale nevím, jestli to k něčemu bude...
Holky dětí z logo školek, byla, předpokládám, nějaká komunikace školky s rodičem? Měly sešit, kde měly napsáno, co ten den cvičily, aby se ti mohlo procvičovat ještě doma? No my se snažíme teď rozšiřovat slovní zásobu, ta je tedy brutus...
Štěpán si dnes ve školce ráno trošku pobrečel, ale míň než včera a pak už byl (prej) v pohodě až do odpoledne - usnul prej jak dřevo, že vstával poslední (no počural se, takže už peru prostěradlo a pyžamko, ale na to peču
) a sám mi řekl, že zejtra už brečet NEBUDE, tak uvidím..
Škoda, že si zase odvykne a pak asi zas bude brečet...
Jo, ještě - já jsem teď z těch dvou školek a cestování utahaná jako prase, tak od zítřka zkusím zavést logopedii ráno, jak to dělá La Pepa, nebo máte někdo nějaký jiný tip?