Přidat odpověď
Binturong,
nejak nechapu. Proc by to dite nemelo chodit do kolektivniho zarizeni? Jsou lidi, co prosli zakladni, stredni i vysokou skolu a nikdy nepromluvili. Se jako ma zavrit doma na celej zivot nebo co?
Zakladatelko,
moje dcera mela tuhle diagnozu, nekomunikovala vubec pul roku, pak hodne malo dalsi rok a pak se to otocilo a dneska nesklapne a je i dost sebevedoma. Akorat ze u ni se prislo na to, ze ma poruchu sluchu a tak se to i vyresilo, to byla ta pricina.
Jinak si myslim, ze prehnane venovani se muze byt naopak na skodu, spise citlivy pristup a nestresovani ditete a psychologa, co s timhle ma zkusenosti,aby skolce poradil. Nam dali logopeda ve skolce, tenkrat chlapa a to bylo teda toco, ucitelky nastesti zareagovaly dobre a ani ho k dceri nepustily. S cizima chlapama ma trosku problem dodnes, ale nic neprekonatelneho. AKorat doktory vybirame zensky, tak pres to nejede vlak, pokud by mela ukazat i jen kousek treba nohy, tak proste ne.
Musim bezet nakupovat darky, ale jinak hlasim, zejsem porad v jednom kuse, termin jsem mela vcera...
Předchozí