Ráda se poradím, kde nechat udělat fotky. Nechci nikam chodit, jen to poslat přes internet a pak si je někde vyzvednout. Dělala jsem je vždy u Schlecker. to mi teď ale vůbec nešlo, nešel mi stáhnout ten jejich software, pc mi to pořád "schazoval". Teď jsem zkoušela DM a po dvou hodinách snažení to je v háji. Nacvakala jsem tam všechny fotky a když jsem se chtěla posunout o krok dál, vůbec to nešlo. Možná ale dělám něco špatně. No, teď jdu spát a třeba tady ráno objevím nějakou radu, jak na to :o) Předem díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.