Příští týden máme se synem nastoupit na operaci refluxu do tohoto ústavu. Jsem naprosto zděšená jejich chováním. Vše je domluveno už od března. Stím, že mi o prázdninách pošlou papíry co a jak. Tak dnes po 5 urgujícím telef. mi poslali 5 slov jak si máme nechat vyšetřit moč před nástupem. Pak mi volali a když jsem se ptala, co a jak dál tak mi oznámili, že jsou 3 a že už maj po pracovní době a nemají čas. \Je tu nějaká dobrá duše, která absolvovala na této klinice klasickou operaci refluxu (ne podpichem a defluxem), který by mi poradila co si vzít sebou, zda tam můžu být se synem, jestli budu mít postel atd. Díky zoufalá K.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.