Ivety je mi líto.Nikdy jsem nebyla její fanynka,ale ani si nepamatuju kdy bych o ní četla něco normálního.Přitom si myslím, že je to zoufalá ženská,která nemá štěstí na chlapy, Štaidl s ní nikdy nejednal v rukavičkách. A to neustálé masírování médii,kolikrát až trapné překrucování např. nepřijde nalíčená-nedbá na svůj vzhled je zanedbaná"přijde nalíčená-hraji si na hvězdu...atd.Určitě je labilní a psychicky na dně,úplně zoufale potřebuje někoho kdo je na ni milý.Říkala jsem si jak bych asi dopadla já, kdyby mi toho tak naložili na hřbet..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.