| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Morunko - televize má jednu kouzelnou vlastnost. Dá se přepnout na jkiný kanál nebo úplně vyplnout. Tak to tak nežer a nenechávej se tím vytočit. Televize ukazuje různé pohledy na život. Ať už jsou big bratři, nebo Superstáry, různé estrády typu Petra Rychlého, atd. Pokud se mi něco nelíbí nebo vytáčí, tak se na to snad nedívám.
Pro mě to byl zajímavý pořad. Dívala jsem se na něj bez emocí. Byl to náhled do života, kdy chtějí mít rodiče ze svých dětí profesionální sportovce a dávají do toho všechno ze sebe a určité životní hodnoty a prožitky a souvislosti s dětstvím jdou stranou. Věřím, že trenér děti na trénincích vede jiným směrem, ale v zápase je v afektu za každou cenu vyhrát a potom tak po dětech řve a nadává jim. V dnešní době je všechno zrychlené. Dřív stačilo, aby kluk měl talent a někdy v 18 se dostal do ligy a hrál profesionálně a u toho měl ještě normální zaměstnání (někdy to bylo jen papírově). Dnes se drilují děti už v tak malém věku a přitom ani nemusí mít talent a je to jen léčení si ega rodičů. Mnoho těch dětí se do profesionálního hokeje nedostane, kdo se pak dostane, zná jen stadiony, školu, naraženiny, zlomeniny, které léčí zrychleně aby mohl co nejdřív hrál. To všechno za vidinou velkých peněz, později snadnosti dostat babu do postele. Většinou jsou tito lidi pak ve 30 vyčerpaní. Začnou prožívat pubertu, nejsou pro rodinný život, protože jej vlastně neznají, holky jim skáčou do postele, protože jdou po majetku. Pro mě jsou tyto děti a lidi chudáci, mám hodnoty života nastavené jinak.
Skutečnost v tom vystihly dva postřehy: - jsou to většinou děti pracháčů, kteří na to mají a ti očekávají za své peníze že jim z kluka vychovají super hokejistu, bez ohledu na jeho talent. Myslím, že i trenér si posteskl, že v hnešní době je to drahý sport (to jsou dnes skoro všechny) a třeba talentované děti rodičů střední a nižší vrstvy na to nemají peníze, aby mohli dítě dát na hokej.
- pak se mi líbil v závěru postřeh toho majitele restaurace na stadionu. Jak děti nezdraví, nepoděkují, apod. A všechno to má původy už v rodičích, kteří sami ani nepozdraví.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.