| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jdu zítra k dr, ale přeci jenom, radši bych věděla dřív nějaké věci, a ráda bych i uklidnění. máme super dr, ale potřebuju nějak uklidnit.
v sobotu jsem zjistila, že dcerka po ránu automaticky zamířila do koupelny, to obyčejně nedělá :) a rovnou k umyvadlu, kde začala plivat. myslela jsem, že je zahleněná, a že se naučila vyplivovat hleníky. k mému zděšení vyplivovala jakoby krev, spíš krvavé hleny, kdy spíš ta krev v hlenu byla tak 90%, k tomu ještě takové kousíčky, pevnější, krvavé, ale po zalomení nehtem se dali normálně lehce rozpůlit. jeden jsem si uschovala do kapešníčku.
můj děsný přítel (nebudu sprostá), který malou hlídal minulý týden, mi řekl,že to už má tak od úterý či středy, že o tom ví. nešel k dr (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ani druhý ani třetí den a nedal o tom nikomu vědět(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). v neděli to samé, to mi dal vědět přítel, protože jsem v ten den spala déle. řekla jsem mu, at jde dnes ráno k dr, nešel, protože prý už nic nevyplivuje (nebudu sprostá!!!!!!!!!!!!).
beru si volno zítra v práci, abych zašla k dr s ní sama. teploty nemá, nic ji nebolí, jen v neděli, jak tančila, najednou povídá au, a chytla se na hrudníček, tam, kde je ten trojhelníček žebírek (nad žaludkem?), ale hned tak za minutku ji to nebolelo. nebolí ji podle dotazů nic, v pusince nic nemá, zoubky má už dlouho všechny, nesrmká, nekašle (kupodivu, obyčejně je u nás rýma...). podle internetu to může být cokoliv od krvácení z nosu přes pusu, až po rakovinu, jsem hotová. můžete mi někdo poradit? samozřejmě, jdu zítra ráno hned k dr, nevěděla jsem o tom dřív než v sobotu, a u nás na pohotovosti je to o hubu zdovolením. bylo toho v umyvadle dost, ale ne zas nějak moc, ještě k tomu přítelo ten kapesníček s tím, co jsem zachytila, vyhodil i když věděl, co to je. vím, bez komentáře, ale to teď nechci řešit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.