Helin mě jen prostě není jasné, proč toho jejího tak obhajuješ a ještě tak divně...teď zase...tak zas je chudák v nečem nevinně. Hele na každém sváru se vždy podílí oba, takže i Petiška má asi svůj díl viny, ale zrovna v tomto případě má nepoměrně větší podíl manžel. Prostě mě to napadlo, a vidíš že i Petiška píše že jí taky. Není úmyslel ti křvdit, prostě jsem jen napsala co mi běží hlavou.
Petiško a co u Vás nového ???
Jo a ty smajloše v příspěvku níže byli na příspěvek od zzrtez (te´d jsem asi zkomolila nick)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.