no nazdar. To musí být děs. Já se hrozně bojím pavouků, taky mám fobii. S radou je to těžký. Někde jsem přečetla- kdysi - že se to "léčí" postupným skamaráďováním. Takže vidím malýho pavouka, snažím se nejančit, prohlídnu si ho z uctivé vzdáleností, přiblížím se a myslím na to, že je fakt malej a nemůže mi vlastně nic udělat. Ale stačí prudkej pohyb - jeho a panikařím. Takhle jsem se jakžtakž naučila žít s malejma a možná středníma. Na větší to nefunguje - to nezvládám. Fobie na všechno potvorstvo musí omezovat běžný žití, asi bych se poradila s nějakým odborníkem. Hodně zdaru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.