Aghatho, podle mě se to možná někde najít dá, ale upřímně každá pracovnice píše návrh jinak
Já jsem teda teď na RD, už 3 roky, snad bych ji ještě zvládla sepsat
Někde jsem měla i pár vzorů, ale netuším, ve které krabici
Návrh obsahuje hlavně:
NÁVRH NA STANOVENÍ VÝŽIVNÉHO ve věci nezl. xy, nar. xx.xx.xxxx, trv. bytem........, v současné době bytem.....
Nacionále matky, otce. Jestli má dítě sourozence (nebo pokud jsou děti od jednoho otce, uvést hned v úvodu).
Nějaký lehký úvod.... ze vztahu nebo z manželství se narodil nezl. XY. Nezl. XY je zdráv... nebo je laegik, astmatik, nosé brýle... (aby se třeba mohlo zdůvodnit vyšší výživné, ale když jste dohodnutí, není potřeba). Matka pracuje jako...., s výší příjmu xxx. Otec pracuje jako...., s výší příjmu .... (měsíční nebo roční) Rodiče se dohodli na výživném ve výši..... Otec i matka s tímto souhlasí. Výživné bude vypláceno matce na účet do 15. dne v měsíci do vlastních rukou nebo na účet.
Pokud by soud shledal nějaké procesní chyby, tak vrátí k přepracování, on taky každý soud bazíruje na něčem jiném
Jen se omlouvám, v polední pauze spaní dětí nevím, jestli jsem na něco podstatného nezapomněla.
Ale když bys zašla na úřad, je to taky hned