Ahoj Petisko,
tak koukám, že jsi toho chudáčku ještě plná. No, nedivím se Ti! Ale na druhou stranu mě to cos napsala moc potěšilo! Já pevně věřím tomu, že si s tou ženskou Tvůj muž už nepíše. A taky mu věřím to, že on je přesvědčen o tom, že by to nikam dál nedošlo. Svědčí to o tom, že to myslel asi fakt nevinně. Zastavili jste to ještě včas! Hrozně se mi líbilo, že zrušil ten facebook. Podle mě je to obrovský hazard a pokušení. Je to tam všechno "jakoby jako", ale můžou z toho vzniknout ošklivé problémy i nevěry a spoustu zbytečných zranění. Představuji si, že Tvůj muž měl na f. svůj profil a začla si s ním psát tahle žena. Tak s ní normálně konverzoval, ale musí to lézt hrozně pod kůži, člověk má hned pocit, že ten druhý je jeho kamarád (kamarádka), tak mu začne psát i o osobních věcech atd... Buď ráda, že to pochopil celkem rychle. On Tě miluje! Vždyť projevuje takový zájem, snaží se, píše Ti to a f. zrušil - on ze své strany už víc udělat nemůže. Už mu to raději moc nepřipomínej, aby nezpanikařil, že už to u Tebe úplně prohrál i přes svou snahu. Spíš v pozitivním, že jsi šťastná, když se k Tobě takhle hezky chová. Myslím z toho co píšeš, že je to opravdu dobrý chlap. To s tím chybíš mi - nevíš jistě jestli jí to psal a jestli ano, v jakém smyslu a jak vážně to myslel. I když Ti rozumím, to by naštvalo nebo spíš zranilo každou ženu! Jestli je to pro Tebe takový červíček, který Ti nedá spát, tak snad se ho přímo ( v klidu) zeptej, ono se tím možná pročistí vzduch. Petis, přeji Ti, aby to brzy přebolelo a byli jste šťastný pár a rodinka! To víš, nejlepší lékař je čas, ono to postupně vybledne. Věř mu, že Tě NECHTĚL zranit ani zradit. Tak dobrou noc.