Prosolit a namačkat do sklenic, ale to leda jestli to chceš jako základ polívek (s celerem, petrželí a bylinkama). Protože jako příloha k masu by to bylo děsně slaný, tý soli je tam potřeba opravdu hodně, je to vlastně taková polívková kostka ve skleničce.
Tak to zavař ve slaném nálevu, jako se zavařujou třeba fazolky... Ale osobně bych se na to vybodla, mrkev je jedna z mála druhů zeleniny, co se dá skladovat v písku celou zimu, a budeš ji mít čerstvou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.