Evi, vidím tady nějaký problém
. Nemůže brát nějaké drogy třeba? proč pořád potřebuje další a víc peněz? souhlasím s holkama, neplať jí její přemrštěný účet za telefon, nechápu, kam volá - v 18 letech účet 2tis? ???? docela maso , na to, že ty makáš jak můžeš, a slečna si ani nesežene brigádu. Takže ty jí platíš i oblečení? vše? ona nepřispívá vůbec? Teď už půjde do posledního ročníku nebo toho má před sebou - studia - více?
Když je takhle pořád celé dny pryč, vidím v tom něco většího - jako že je možná i v nějkaém průseru. a je z toho docela v pasti, a neví . atak si to vybíjí na vás. Nudí se. A jak tu psal někdo, tak je nasraná na celý svět. Kdyby si našla nějakou práci, hned by se "zabavila". A taky mi nepřijde ok, že vůbec nevíš, kde je celé dny. O tom, že slíbí, že vyzvedne ségru a ani se neozve a vykašle se na to
, neuvaří.
Myslím si, že jak jste jeli na tu dovolenou, tak popadla prachy, a zdejchla se na tu dobu někam, když tam nebylo ani nic k jídlu.
Nedáváš ty jí těch peněz nějak moc?
A nemůže ona si třeba "vydělávat jinak"
, a trápí ji to. nebo já už fakt nevím, ale mám strach, že to není jen tak něco lehkého...