Ale k tématu - já bych jí to normálně vysvětlila, nemám s tím problém. Navíc v těch 11 ti letech si opravdu myslím, že ví. MOje mamka byla vždycky ve všech věcech týkajících se sexu "tajemná", hodně mě štvalo, že dávno už všechno vím a ona pořád dělá, jako bych byla mimino. CO si pamatuju, tak jak se dělají děti jsem se dozvěděla někdy ve 3. třídě v létě na táboře. Ale ještě dlouho mě mamka posílala spát, když byly v televizi "líbací" scény. Někdy v 7. třídě jsme dostali ve školce brožurku "děvčátko na slovíčko" a sama jsem za mamkou s tím zašla a řekla jí, že už prakticky všechno vím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.