Pořad jsem shlídla, mám ho i nahraný a mrknu ještě jednou neb jsem u toho likvidovala neskutečný bordel po Tygrech...
Pročetla jsem si diskuzi. Nějak nevěřím, že tu jsou tak dokonalé matky, které si nikdy neposteskly nad tím, že zrovna ony musí tohle mít každý den a neuvažovaly za co si to zasloužily... Jo když mě to přepadne tak tu sedím, koukám na tu zkázu a přemýšlím nad tím co říkala moje máma "Každýmu z vás aspoň jedno děcko jako jste vy..." aneb "vnoučata nás pomstí" V tuhle chvíli dost chabá útěcha
Zrovna včera jsem měla takový den... Ale já to mám spojené s depresí, takže si večer šlehnu cipralex a pokračuju v tom samém stereotypu...
To, že jsme je neměli mít mě v depresi napadlo jen jednou, to už jsem byla opravdu hodně na dně... To jsem ale přemýšlela tak, že je měl mít někdo kdo je zvládne a kdo na ně nebude řvát a nebude jim dávat na prdel a pod...
Občas mě spíš napadá ať mě na týden zavřou do vypolstrovaného pokojíku, něco do mě napumpují a nechají mě tam v tichu a klidu spinkat... Pak ať mě ještě nadopovanou pustí domů, aby to přicházelo postupně