| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máš právo říct, že nechceš dítě, říct, že děti nemáš ráda. Ale říct, že pokud máš geny, měj děti a dobře ti tak, je zbytečné rýpání. Mám tři, někdy mi neskutečným způsobem lezou na nervy a to mámííí mě bijéééé, nebo když si unavená sednu a zavane ke mě podělaná plína mého nejmladšího a á musím vstát a přebalit ho, mě neskutečným způsobem obtěžuje. Ale není to pořád, jsou to chvíle, které zase pominou. Nejsem matka která si užívá to,že je xxx let doma a děti nejsou pro mě "středobod světa" s třetím jsem ani na rodičák nenastoupila a chodím do práce,ale nemyslím si, ani náhodou, že mi děti zničili život a dobře mi tak. Nijak se ve svých zájmech neomezuju, jezdíme na tábor, ti starší, stejně jako letos ten mladší oslaví první narozeniny na vodáckém táboře.Chodíme po výletech. (rozhodně sebou netahám hory plen a jídla)Na výletech, starší syn je hyperakťák, vypadáme jako Homolkovi, a minulý týden jsme byli na Karlštejně, celou cestu, nahoru a dolu, honím Alexe, aby se nás držel, aby nesahal na věci ve stáncích apod. a když jsme šli dolu, tak mi povídá, že už u třetího stánku věděli jak se jmenuje a jak je to možný. A víš co? Chápu to, že děti nechceš, ale já, sama za sebe, bych neměnila a opravdu by bez nich můj život by nudný a prázdný.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.