Přidat odpověď
Ano vadí mi to a hodně. Vloni jsem kupovala v italském Lidlu parmazán, za pár šupů, ale naprosto vynikající. V Čr jsem v Lídlu jen nakoukla, ale už ty obaly jsou prostě často odpudivé. Do ostatních levných řetězců nechodím, nejsou poblíž, ale i já ráda kupuju jogurty ve skleničce, co chutnají jako jogurty. Na druhou stranu pečivo v Itálii bylo dost děsné. Není nad nákupy v Německu a Rakousku, díky příbuzným, tam jezdíme docela často. Pravidelně vozím mimojiné i jejich prášek na praní, protože identická značka v Česku prostě pere hůř.
Donedávna jsem u nás byla zvyklá kupovat pomerančový džuz od firmy Toma, posledních snad půl roku se pít nedá, má neskutečnou pachuť.
Nejraději u nás nakupuju v Intersparu, dá se tam nakoupit dobře, šunku jedině od našeho řezníka, teď jsou konečně v Praze farmářské trhy, takže zeleninu kupuju na Kubánském náměstí.
Co mě ale opravdu vytáčí u nás je datum spotřeby. Kdykoliv jdu jen na rychlonákup do Alberta, pokaždé mají jogurty a všehcno ostatní možné s datem spotřeby v den nákupu a nebo nejpozději den poté. Člověk aby byl pořád ve střehu.
Předchozí