Přidat odpověď
Ráda bych znala zkušenosti jiných maminek s dětskou gynekologií v Motole. Zhruba před měsícem jsem tam byla na doporučení naší pediatričky s čtyřletou dcerou a dost mě to tam šokovalo. Je sice fakt, že jsme tam byli zrovna v době, kdy jim začínala na oddělení nějaká rekonstrukce, ale některé věci mi nepřipadaly v pořádku ani tak.
Byli jsme objednáni na určitou hodinu, do ordinace jsme se dostali o zhruba hodinu později. Přitom měla dcera podstoupit ultrazvuk, kde je třeba, aby měla plný močový měchýř. Kdyby byla chudinka už nutně musela na záchod, byli bychom museli čekat znovu.
Sestra, která s námi vyplňovala kartu, pustila do sesterny nějakou svou známou a mezitím, co mi kladla různé otázky týkající se dcery, se s ní bez zábran vybavovala.
Paní doktorka, která se nám měla věnovat, se se mnou vůbec o ničem nebavila. Byla bych čekala, že mi sdělí, jaký je nález a proč je potřebné kromě ultrazvuku dělat ještě cytologii, která u čtyřletého dítěte opravdu příjemná záležitost není. Samozřejmě jsem se ptala sama, ale na otázky a vysvětlování tam nebyl vůbec prostor.
Kvůli té rekonstrukci fungovali v jedné ordinaci rozdělené plentou a jasně dávali nejevo - žádné zdržování, jste hotoví, už jděte.
Ráda bych věděla, jaké zkušenosti máte s tímto oddělením vy? Bylo to tam tak nepříjemné jen kvůli těm stísněným podmínkám, nebo se tam prostě s nikým nemažou i když fungují normálně?
Předchozí