a ještě když už si tu nadávám
- proč se musí do všeho cpát sójová mouka? Do uzenin, do pečiva - i běžného chleba,...? Když jsem kvůli dceři musela pátrat z čeho se skládá obyčejné pečivo, co si člověk koupí v obchodě, nestačila jsem se divit
Co všechno se dneska dává do kmínového chleba a bílého rohlíku
Když se o tom s lidmi bavím, tak na mě koukají s otevřenou pusou, že to přece není možné... zkuste si ve vaší místní pekárně vyžádat složení pečiva, které prodávají
V Praze se téměř nedá (kromě bio obchodů) koupit rohlík, který by v sobě neměl mléko (syrovátku apod.)a chleba bez sójové mouky.. teď chodíme do hypernovy pro Držkovský - ten je tedy opravdy klasický a má jen 4 základní věci co chleba má mít... a chuťově je to taky velký rozdíl.