ty bílé fleky na zubech mám taky, na stoličkách zas hnedé...zubaři nevěděli co to je...no a až teď vím, že se tomu říká fluoridóza: http://priznaky.vitalion.cz/bila-skvrna-na-zubu/
já to mám nejspíš od toho, že mi nechutnaly dětské pasty a od mala jsem měla dospěláckou a ještě jsem jí i jedla, tudíž jsem se přefluoridovala...zubaši tomu dali korunu, když původně mysleli, že mám nedostatek fluoru a ještě mi tím zuby víc potírali....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.