| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Změní se to jenom tehdy, když to tady nikdo nebude kupovat. A přiznám se, že mě to i uráží. Ono to není jen s jídlem, ale třeba s pracími prášky, nábytkem... No takže hlasuju nohama a zeleninu kupuju pokud možno od trhovkyně, maso nakupuju v obchodě jatek nebo u sousedů. Pro uzeniny jezdím do blízké vsi, jsou tam lokální jatka a jsou vyhlášené neošizenýma uzeninama. Mléko kupuju když můžu z farmy nebo od veterináře, tan tady má mléčný biznis. Pečivo taky kupujem jen v obchodech, kde mají pečivo z jedné místní pekárny. Zatímco úžasný kozí sýr tu koupím snadno, tak mozarelu ne, buvoly tu nikdo nechová. No tak jí holt nejím.
U těch pracích prášků a kosmetiky to vidím jako horší problém. Jezdit kvůli arielu do Rakous se mi tedy nechce. S nábytkem jsme teď udělali pokus, objednali jsme ho v zahraničí přímo od výrobce. Jestli dojde v pořádku a příslušné kvalitě, tak jsem s tady usedlými obchody s nábytkem skončila. Nejvíc mě štve, že cena tam plus doprava je pořád menší než cena tady. Grrr.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.