| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Piškot, ani nevíš, jak bych chtěla tu sílu najít a kdybych aspon věděla, že jeho žena o něj stojí, půjdu z cesty, ale zatím mám informace opačné, ale je mi jasné, že až dojde na lámání chleba, bude se snažit, aby nepřišla o toho blbce, co skáče, jak ona píská. To netvrdím o tobě, sama už ted vím, že není nevěra, jako nevěra, že někdo k ní ten důvod má, jiný to dělá jen pro zábavu. Ale oboje je španý, proto já svoje manželství utla. A pro spestření, jak to má zřejmě milenka tvého muže, bych to nikdy nedokázala. Kdyby mi můj ŽM neřekl, že chce žít se mnou i když né hned, utla bych to hned. Takhle doufám. Je ze mě blběna, jak tady bylo řečeno, ale mě to za ten risk stojí. Viz. Fany, taky bych po zbytek života litovala, že jsem to aspon nezkusila. Tohle všechno je o prioritách, jiná by třeba dala nevím co za to, aby si vozila prdel v drahým autě, lítala na luxustní dovolené, našla by si milence a doma na oko držela hubu a krok. Takhle já svůj život ale zahodit nechci.

Holky a všem děkuju za vaše názory i když jste mě občas pěkně sepsuly, ale aspoň budu teď koukat trošinku střízlivějšíma očima a budu myslet na zadní vrátka, že to s ŽM nemusí vyjít. Ale aspoň jsem si srovnala v hlavě, že i když přijdu o ŽM, nebudu litovat, že jsem se rozvedla. Díky všem ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.