Tak jsem si dala tu práci a v rychlosti prolítla metodiku ze stránek MŠMT. Vcelku to není tak hrozný až na kapitolu s didaktickými doporučeními, kde je navrhována již zde dříve probíraná hra KOMPOT, pak ten sexuální slovník a jiné. S tou mám teda zásadní problém. Vůbec se mi to nelíbí. Nejsem nijak prudérní, ale dle mého je u tohohle tématu v první řadě třeba respektovat stud a intimní sféru. A tohle vysoce překračuje hranice. Osobně doufám, že v sexuální výchově budu vždy před školou, protože pro mě je neodmyslitelně spojená i s morální výchovou. A příliš nevěřím tomu, že škola tuhle složku zvládne. Zvlášť z pohledu někoho, kdo má některé menšinové názory.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.