Já jsem pořídila sušku asi před rokem a jsem maximálně spokojená. Mám AEG- ale třídu spotřeby B. Snažím se využívat noční proud, ale teď přez léto suším na zahradě. Používala jsem ji hlavně přez zimu, nebo když je vlhko a prádlo špatně schne. Prádlo se snažím vytáhnout hned a rovnou složit, i když ne vždycky se mně to povede, Určitě bych si sušku pořídila. Je to dobrá investice. Vadilo mně prádlo sušit doma. Možná je lepší ta třída A, v tom bych možná uvažovala dnes jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.