sušičku mám. Jsem s ní....nooo spokojená tak napůl. Prádlo se musí vyndat hned jak se dosuší a uhladit, jinak je zmačkané. Přesto manželovi nestačí prádlo vysušené a chce trika a košile žehlit - je fakt, že tak dokonalé to není. Pak je tu ještě jeden problém - prádlo se srazilo zhruba o 2 -4cm. Takže teď kupuju o číslo větší hlavně dětem. A pak na můj vkus je prádlo mnohem dříve jakoby opranější než když jsem prala jen v pračce a pak sušila na sušáku (peru a suším šetrně). Je ale fakt, že ručníky jsou hebké, ponožky a spodní prádlo taky. Teď přes léto používám sušičku minimálně - nechávám prádlo schnout venku na sušáku, sušička jede hlavně přes pozdim zimu jaro. Nejsem z ní nadšená, ale ubírá mi práci - nežehlím díky tomu vše a hlavně nemáme v zimě doma roztahané dva sušáky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.