| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja jsem taky nespokojena s postavou, zvlast ted v lete, kdyz jsem porad v plavkach. Na lipo bych nesla ani omylem, partner zdravotnik je proti jakymkoliv zbytecnym invazim (i neinvazim) a ja to pokladam za zbytecne. Ovsem pripada mi desne, ze zbytek zivota proziju jako tlustoska, kdyz pred porodem jsem byla stihla. Po 5 letech od porodu a po uplavanych stovkach kilometru v bazenu (od porodu) prestavam verit, ze nekdy zhubnu. Plavani jsem zvolila, protoze mam rada vodu a protoze ve stejnou dobu chodi dcera do stejneho bazenu na plavani. Ovsem jak to tak sleduju, budu muset fakt zacit chodit do posilovny. Pred tehotenstvim jsem mela 60 kg, ted mam 74, je mi pres 40. Mam jeste sanci dostat se na predtehotenskou vahu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.