Zdravím
Vypadá to, že budu muset řešit dilema, jestli odložit operaci a zkusit léčbu alternativní medicínou nebo se nechat operovat rovnou. Minulý týden mi na ORL objevili "něco" v krku, co způsobuje vyklenutí měkkého patra. Odeslali mě do okresní nemocnice na ORL, znovu vyšetření, znovu žádný závěr, CT vyšetření, prý nějaký, pravděpodobně nezhoubný nádor o velikosti 6x7x3 cm. V úterý mám jít na další vyšetření, tentokrát do olomoucké fakultky a prý to bude na operaci v Olomouci nebo v Praze. Tak jsem s tím byla smířená, že teda jo. Ovšem dneska jsem šla k léčitelce (chodila jsem k ní už před několika lety). Ta je rozhodně proti operaci, prý mám měsíc a půl počkat a pak už třeba nebude ani co operovat. Nasadila mi asi 4 preparáty, za 10 dnů mám přijít a uvidíme. Prý se mi v krku nahromadily nečistoty z nemocí, které jsem nedoléčila - to jsem si myslela i předtím než to řekla, protože jsem loňskou zimu byla fakt dost často nemocná, dodělávala jsem VŠ, stres, nemohla jsem to vyležet atd atd. A ona tvrdí, že bych to mohla vyléčit i alternativně, než se nechat hned řezat.
Tak co myslíte? Mám to zkusit? Já bych to i zkusila, ale doktoři mě budou spíš nutit do operace a nebudou chctít tohle slyšet, ne? Díky zavaše názory
!