| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jani, manžel si před lety zlomil dvě žebra, to jedno měl úplně prý přetočené či co. Bolelo ho to opravdu hodně, nemohl opravdu vůbec nic. Asi měsíc jen seděl i spal v křesle a chodil pouze na záchod. Když potřeboval vstát, musela jsem mu pomáhat, nosila jsem mu jídlo, i kartáček na zuby. Na zádech se mu udělala šílenej otok modrožlutofialový. Byl doma asi tři měsíce, pak se hnal do práce. Asi půl roku chodil jak když má v zadku pravítko. Pak se to zlepšilo, ale cítil to ještě rok a půl po nehodě. Neléčilo se to nijak, udělali mu rentgen,dali neschopenku a poslali ho domů, že má zlomená dvě žebra~d~ Po třech dnech jsem ho vezla na pohotovost, protože vykašlával krev, chtěli si ho nechat v nemocnici, ale manžel tam nechtěl zůstat za žádnou cenu. Nezapomenu na to jak jsem se vůbec nevyspala, pořád jsem ho hlídala, jestli dýchá - hrozný. Dneska, už si z toho děláme legraci, ale tenkrát mi veselo vůbec nebylo. Vím co je to přemlouvat chlapa, aby zašel k doktorovi, můj je jedno a to samé~q~ Zkus ho ale překecat, aby si nechal udělat aspoň ten rentgen. ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.