Pomooooc! Co s rozkopnutým xichtem?
O víkendu tu byli tchánovci, kluci byli vystresovaní a tudíž i vzteklí víc než obvyke. Franta usnul na gauči, já si sedla teda ne zem a o gauč jsem se opřela. Když se probral chytl neuvěřitelný hysterák a kopl mě do spodní čelisti. Se mi zatmilo před očima jaká to byla bomba
Bohužel to vypadalo a jsem ot om přesvědčená, že to z nějakého důvodu udělal vědomě, protože se na mě celou tu dobu díval... V tom šoku jsem mu i jednu vrzla po zadku. Dle tchýně málo, ale to je jedno. Můžu si na to dát nějakou mast když jsem těhotná? Ledování nezabírá, dělám si panadol extra ten rozpustný to na chvíli pomůže od té nejhorší bolesti, ale nechci to pt furt. Trefil se zrovna do místa kde mám čerstvě vypadlou blombu v zubu a ten je teď po tom kopnutí pěkně citlivý... K zubaři půjdu nejdřív příští týden až budu z poradny vědět jak na tom vlastně jsem abych neporodila z nervů v křesle
Ale stejně musím do té doby tu čelist nějak zklidnit... Nebolí mě klouby, ani zuby, bolí čistě jen místo na té spodní kosti kde se trefil patou a trochu na horní kam dopadla špička chodidla, ale to není taková hrůza. Chodím tu jak zombie
Dík za nápady.