Vrátili jsme se od moře a kluci nejsou skoro vůbec opálení! Jsou blonďáci - mazala jsem 50 a 30, u moře jsme trávili denně asi 3 hodiny a nechala jsem je nahaté - částečně si hráli pod slunečníkem částečně byli na sluníčku u vody nebo na hřišti. Jinak jsme chodili hodně na procházky, to měli trička, krom toho jsem mazala, kloboučky, hodně jsem se snažila když to šlo chodit stínem. Přes poledne jsme byli doma. A podle toho, že jsem jen lehce opálení jsem to asi dělala dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.