Přidat odpověď
a je rozdíl mezi pohádkou a přibarvováním či lhaním? Pro mne není. Ne, nelžu, nepřibarvuju ani nepohádkuju.
Možná chybí prostor za vše - i tak píšu dlouhé příspěvky a na tón hlasu. Takhle jsi mne napadl u rasismu. Nemůžu za to, že mám ty zkušenosti, které jsem učinila, ani za to, že to klaplo. To jsem neovlivnila. Taky nemůžu za to, že pracuješ tam, kde pracuješ a ty zkušenosti máš zcela opačné. Ne, nejsem úplně blbá ani slepá, jen jsem popsala to, jak to znám. Taky nejsem pseudohumanista - Margecany, Krompachy, říká ti to něco? Taky jsem pár let pracovala coby terénní pracovník .... a vzdala jsem to, nemám na to.... se vracíme k tomu, proč se vlastně dohadujeme.
Vyjadřuju a popisuju subjektivní pocity. To, že někdy jsem vytočená doběla a leccos nehoví nebo nesedí, to se obecně ví i tady, spoustu svých problémů řeším poměrně veřejně, od vyděračského dítěte a nešťastného, po problémy s praci, i sexuální, i pocitové vztahové. Pokud ti připadá, že mlžím, lžu, pohádkuju, no prostě prezentuju vlastní subjektivní pocit.
Předchozí