Já jsem na tomto mýtu také nějakou dobu hospodařila, pak mi nějaký exaktní časopis ozřejmil, že ve vztahu k potravě, je to píkovina. Může vzniknout polemika o zatěžování lednice, ale o tom se nebavíme. Bohužel nejsem nijak nadána k reprodukci nějakých biochemických mouder, takže bych byla ráda, pokud by mi to někdo vyargumentoval ještě jednou.
Zatím mi pouze připadá normální, dát jídlo do studena, aby v něm hniloba nepokračovala při pokojové teplotě a tak 10 let už to tak dělám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.