tzatziki- aby byly ještě hustější, je dobré dát do pláténka jogurt odkapat. Jinak jak bylo řečeno: rozetřít česnek, nastrouhat a vymačkat okurku. Já dávám ještě čerstvý kopr.
Rajčatový dělám také klasicky sladkokyselý, nebo s majonézou, cibulkou, pepřem a kerblíkem (případně s petrželovou natí- ale ne kudrnkou)
Jinak jsem se naučila dělat klasický caesar salát: ušlehámn si ze žloutku a oliv.oleje majonézu, přidám do ní rozetřený česnek, rozmixnu pár ančoviček a přidám hrubozrnou hořčici. Extra opeču krutony. Smíchám natrhaný římský nebo ledový salát s majonézou, krutony a navrch strouhnu parmezán (nebo grand moravii- je levnější). A je to jako samotné jídlo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.