Okurkový - nastrouhám okurek, osolím, opepřím, nechám pustit šťávu. Mezi tím v jiné sklenici studenou vodu, cukr a nedávám ocet, ale citronovou šťávu z citronku nebo čerstvého citronu.
Tzatziki - nastrouhám okurek a posolím, nechám pustit šťávu a tu pak hodně z okurku vymačkám (sním ji sama) - je to důležité, aby pak tzatziki nebyly vodové. Vymačkaný nastrouhaný okurek smíchám se zakysanou smetanou (je to lepší) popř. s jogurtem. Přídám dle chuti prolisovaný česnek a olivový olej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.