Já teda dělám klasiku - 0,5 litru vody, 3 lžíce octa, 3 lžíce cukru a 0,5 lžíce soli. Nejlepší to je ale na hlávkový salát.
Pak jsem se taky díky Ano šéfe naučila super zálivku z balzamikového octa - 1 lžíce balzamika, 3 lžíce olivového oleje, troška soli, nalít to do zeleniny a ručně to promnout. Někdy trochu oleje nahradím vodou.
Neděláte někdo tzaziki? Tedy okurky s koprem a jogurtem? Jak se to správně dělá? Jednou jsem to jedla u známých a nemělo to chybu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.