Jíst celý den jen ovoce je podle mě blbost.
Jednak je ovoce dosti překyselující!
Zelenina ne, to je zásaditá strava, ta je v pořádku... pokud tedy nebude tepelně upravena..
A navíc je ovoce dosti sladké, to by se měla jít v přiměřeném množství jen dopolende, ať je tělo ho schopno zpracovat.
Nejsilnějším detoxikantem je voda!
Na 20 kg váhy by se mělo vypít jeden litr vody!
A k tomu si vyber nějaký detoxikační program... zvol si to, co je Tobě blízké.
Mně třeba vyhoduje ta káva s reishi (protože jsem kafař, kávu miluju, leč klasická káva je neuvěřitelně kyselá! Ph kávy je 5-5,5! :-( !
A pak ještě na detoxikaci baštím tu 100% reishi v tobolkách, k tomu baštím ještě jednu tobolku cordycepsu a sladkovodní řasu spirulinu.
(viz odkaz co už jsem sem asi dávala: http://lenkapavlikova.dxnkava.cz/products )
Někdo ale preferuje takový to zelení pití, ječmen, aloe, alveo, no je toho hodně...
Záleží na tom, co je ti příjemné a milé
Já pít to zelené...tak bléééé....
)))))
Moje je kávička ;-)
Jo, a co se pitného dne týče, tak je super ho minimálně 1x týdně dát. Pokud jsi schopna ho vydržet. Já to mám tak zpravidla 1x za 14 dí po obzvláště náročném víkendu u našich!
A to piju denně cca 2 litry čaje (no, já ujíždím na té reishi, takže piju i čas s reishi. z jednoho sáčku uvařím dvoulitrovou konvici a v práci si ho popíjím), k tomu piju ještě vodu a někdy si ředím do půllitru třeba tak 3c 100% džusu a zbytek doleju vodou.
Ale né vždy to zvládnu...občas cícím třeba i kolem třetí odpo, že to nedám, tak se prostě najím a nedělám to násilím...