| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jahodová,
cca od podzimu jsem na tom stejně. A to mám spánku dostatek, žádná honička. POřád jsem na hromadě. Jak píšeš, neustálý náběh na angíny, měla jsem od toho podzimu už 2x penicilin kvůli streptokokovi. Pravidelně zhruba co měsíc mám horečky, které mě minimálně na 2dny vyřadí z provozu. Buď se z toho nic nevyvrbí, nebo rýma nebo kašel nebo krk. Je to už fakt únavné, kdo to nezažil, nepochopí. Přitom sežeru nejvíc ovoce a zeleniny z celé rodiny, nepravidelně do sebe cpu Imunoglukan, lichořeřišnici. Prostě pořád něco. Teď mám zase novinku, začaly se mi dělat ječná zrna, či co. Před týdnem jedno, které jsem asi rozehnala nebo co, protože za den jsem to měla v pohodě. No a včera se mi udělalo na tom samém místě znova nějaké červené nateklé místo. Už mě to fakt nebaví, chci se domluvit s homeopatem, aby mě vzal do své péče, ale u dětí zatím efekt nevidím, tak jsem skeptická. Byla jsem už i u imunoložky, která je alergoložka a internistka v jedné osobě a imunitu mám v pořádku, jen mi vyšla alergie na nějaké plísně. Manžel ten nebývá nemocný vůbec, nemarodil ani jednou za těch 15let, co se známe. Měl max. zvýšenou tepl, horečky jako já mám co měsíc, nemívá vůbec. Připadám si úplně na nic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.