Přidat odpověď
Jahodová,
cca od podzimu jsem na tom stejně. A to mám spánku dostatek, žádná honička. POřád jsem na hromadě. Jak píšeš, neustálý náběh na angíny, měla jsem od toho podzimu už 2x penicilin kvůli streptokokovi. Pravidelně zhruba co měsíc mám horečky, které mě minimálně na 2dny vyřadí z provozu. Buď se z toho nic nevyvrbí, nebo rýma nebo kašel nebo krk. Je to už fakt únavné, kdo to nezažil, nepochopí. Přitom sežeru nejvíc ovoce a zeleniny z celé rodiny, nepravidelně do sebe cpu Imunoglukan, lichořeřišnici. Prostě pořád něco. Teď mám zase novinku, začaly se mi dělat ječná zrna, či co. Před týdnem jedno, které jsem asi rozehnala nebo co, protože za den jsem to měla v pohodě. No a včera se mi udělalo na tom samém místě znova nějaké červené nateklé místo. Už mě to fakt nebaví, chci se domluvit s homeopatem, aby mě vzal do své péče, ale u dětí zatím efekt nevidím, tak jsem skeptická. Byla jsem už i u imunoložky, která je alergoložka a internistka v jedné osobě a imunitu mám v pořádku, jen mi vyšla alergie na nějaké plísně. Manžel ten nebývá nemocný vůbec, nemarodil ani jednou za těch 15let, co se známe. Měl max. zvýšenou tepl, horečky jako já mám co měsíc, nemívá vůbec. Připadám si úplně na nic.
Předchozí