Schumi, ja jsem ted 35.tyden, beru Asentru (Setralin) cele tehu a doktor rika, ze s tim muzu klidne i kojit. Ale ja furt nevim, doktorka co jsem mela pred tim zase nebyla zastancem brani AD pri kojeni. Mne zacaly problemy v prvnim tehu a po porodu mi museli v porodnici zastavit laktaci a nasadit AD. To byla ale vetsi davka nez ted. Takze prvni dcera vpodstate kojena nebyla. Ja se bojim abych se tim kojenim nejak vic nerozsypala a nemusela zacit brat vetsi davku. Jeste mi rikal doktor, ze k poporodnim depresim prispiva jeste nevyspani, coz u umele vyzivy zase tolik nehrozi, protoze se muze kdokoliv s tebou vymenit. Ja bych asi pomalu prestala kojit a uz to samo by ti melo ulevit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.