Jak psala Červánek, je to o tom, jak se necháme zastrašit. Já jsem teda tu zkušenost neměla, pokaždé mne braly automaticky (dcerka měla 4,5roku) s ní...
Letos na jaře mi chtěli hospitalizovat víceméněplně kojenou 8měsíční Verunku (zvláště v době nemoci odmítala jakýkoli příkrm), BEZE MNE! A to jsem tedy odmítla!! Naštěstí nakonec od hospitalizace sešlo, následná vyšetření neprokázala obavy, a šly jsme domů s ATB.. Kdyby k tomu došlo, jela bych DO JINÉ NEMOCNICE (pokud by nešlo o život ohrožující situaci, cože nešlo)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.