já teda sama nebaštím žádný prášky na alergii i když bych je teda sakra brát měla, ale jednou jsem na ně měla paradoxní reakci a od tý doby mám doslova fobii si je vzít. Ale mě letos nic neotýká, já jenom praskám a atrofuju. Ten ekzém už mám holt 32 let a ta kůže už to nedává. Děsím se toho, jak budu vypadate ve čtyřiceti. Se synkem chodím ven až v šest večer, přeci jenom minulej týden měl virozu s klasickejma astmatickejm aprůduškama. No a já sedím doma a odrbávám se. Takže tě jani naprosto chápu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.