Přidat odpověď
Omlouvám se, že se vpadávám do diskuze.
není zde prosím nějaká maminka,která zceal přesně VÍ, jak je to s vycházkami na pracovní neschopnosti- lze-li je ev dát i "neomezeně"- prý to lze.. i bez nějakého extra zdůvodnění...
.. moje situace je taková: jsem nyní po operaci nádoru. Nastoupila jsem do práce. Nyní jsme po kontrole, kdy je zceal objektivně dokázáno, že hojení není zcela optimální. Asi jsem vše moc uspěchala a vrátila se příliš brzy. byla mi navržena další- a delší- PN, zhruba na 8-12 týdnů, aby se stav upravil, nebo alespoň byl učiněn takový pokus.
jenže, blíží se prázdniny a já potřebuji s dětmi absolvovat dovolené, navíc ty jsou již objednané atd.
Můj stav to umožňuje, bylo by to i s výhodou. Problémem je prostě to, že v práci jsem v zápřahu a asi spíše potřebuji více klidu. Jenže zároveň musím fungovat i pro rodinu, prostě odjet na dovolenou a věnovat se dětem a ne jim zkazit prázdniny tím, že bych se nemohla hnout z bydliště.
řešením by asi nebyo ani to, abych v průběhu měnila místo pobytu.. atd... bylo by to šílené papírování a na to nemám sílu.
Tak nějak.. lidsky.. kdo máte zkušenost z praxe.. jak se to dá vymyslet.
nejsem flákač ani fluktuant, sama jsem z toho nešťastná, ale komplikovat ještě situaci s prázdninami dětí..
poradíte mi někdo, prosím?
Předchozí