jen jsme chtěla napsat jak to u mě dopadlo.Změnila jsme lékaře,ten mě okamžitě poslal do nemocnice ,že mám cystu na vaječnících a nález v děloze.Takže jsem po 14 dnech včera podstoupila zákrok,včetně sterilizace.Nikdo po mě žádné dopuručení z ortopedie nechtěl,jen vyplnit prohlášení a během těch 14 dnů to ta komise vyřídila.Doktor říkal,že ty jizvy na kyčlích jsou přece jasně vyditelné a že nechápe proč mě doktorka odmítala do nemocnice poslat.Takže asi tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.