Zazi nehledeeeej.. my tu máme trááááááámů ve starý roubence... už vím přesně na kterým skončím
Tess a vidíš to... ty máš aspoň ten víkendovej relax, já nemám ani to... já jedu 24/7/365 a nevypínám... nejsou lidi, takže prostě chca nechca musím jet volnějším tempem protože nemám kde se dobíjet. Nemůžu si připouštět každou koninu (ber to s rezervou)... prostě něco jde a něco nejde... A v žádném případě si nesmím připouštět katastrofy dopředu. Jo taky mi občas bleskne hlavou, jestli bychom měli Honzíka kdybych to bývala tušila... ale máme ho. Je náš, milujem ho a patří k nám. Má to tak být
a co jsme si naložili musíme zvládnout (a teď nemluvím jenom o dětech)...
Já tvůj téměř "paranoidní" postoj chápu.. Máš jen Tygra a vyflusává tě do do stavu rovnajícímu se nule.. já bych si taky tisíckrát rozmyslela jestli do toho jít s tím rizikem "že to bude stejný" ZNOVA... To je úplně normální
... A zároveň proto že máš "jen" Tygra tak máš čas a chuť lovit miliardu informací o tom proč a jak... já na to čas nemám a nemám na to ani sílu.... A možná v rámci ochrany posledního zbytku zdravého rozumu to prostě dělat nechci. Nechci se babrat v tabulkách ... Nedávno mi přišel pitomej email od Rodiny že tříleťák má umět více než tisíc slov a mě to rozebralo na celý zbytek dne... No a CO???? MÁ UMĚT? NEUMÍ! Tečka.. ať mi všechny tabulky škubnou protézou.... Prostě tak...
Je mi ukradený že v tabulce PMV píšou že by měl tehdy a tehdy umět složit puzzle z padesáti kousků, pojmenovat tři části těla a napít se s hrnečku.... Chci aby se blížil "normálu" ale neřídím se v tom tabulkama ale svým selským rozumem.
Mno konec úvah na téma jak se nezbláznit (jsem se trochu rozvášnila)....
Držte nám dneska palečky.. Honza má osobní pohovor s ředitelkou Kubovy školky